We gaan iets muzikaals doen, had Corrie gezegd, maar wat, dat bleef nog even een verrassing. We moesten verzamelen bij het bolletjes café in Warmenhuizen, waar we met de auto of fiets allemaal achter Rini aan naar de locatie werden gereden. Enkele koorleden deden dat met een omweggetje, maar ach uiteindelijk was iedereen er en konden we beginnen. Onder het genot van een kopje koffie werd ons uitgelegd wat de bedoeling was. We kregen allemaal een A4tje met noten waarop een instrument stond vermeld, daaruit kon je kiezen. Dat we geen noten konden lezen was wel even schrikken, maar dat maakte het plezier niet minder, juist daarom hadden we de grootste lol.

Om beurten werden de groepjes naar de studio gebracht om de juiste tonen te spelen. De wachtenden zaten gezellig aan met een hapje en een drankje en zo te zien had iedereen het naar de zin. Toen alle groepjes hun aandeel in de studio hadden volbracht, gingen de heren er een geheel van maken, wat we te zien en horen kregen op een groot scherm. Het resultaat zou ons nog worden toegestuurd. Ik vond het een ontzettend leuke middag en ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is. Corrie nogmaals bedankt voor het organiseren en bedenken van het uitje want dat valt niet mee. De foto’s van het restaurant zijn met mijn mobiel gemaakt en helaas niet zo scherp, ik had toch mijn andere camera moeten pakken, verkeerde beslissing. Ik heb er toch maar wat van geplaatst als herinnering. Zie album in het koorleden gedeelte van de website.
Groetjes Lida.