Afscheid Lida als bestuurslid.

Afgelopen maandagavond hebben wij weer de laatste avond van ons seizoen gehad, waar wij dan ook de verjaardag van Giancarlo hebben gevierd. Greetje die het kado dit jaar verzorgde, pakte uit met haar vertolking als reisleidster in een sexy outfit, met een wens op rijm. Dat beviel Giancarlo wel. Hij kreeg een mooi bloemstuk en een bon voor Mario, een Italiaans restaurant. Ook Roald was van de partij met de karaoke, wij hebben weer lekker meegezongen met z’n allen.
Omdat Lida stopt als bestuurslid, had ik een woordje en etensbon voor haar. Lida wordt bedankt voor al die jaren inzet, waarin zij van begin af aan de contacten met Giancarlo in verband met de optredens voor ons koor heeft geregeld.
Dat wil zeggen voor onze optredens de beste plek/tijdstip te krijgen, een bedankje sturen als het goed geslaagd was, een verslag voor eerst nog de Koorbode en nu de website. Het regelen samen met het bestuur van ons 10-jarig en 15-jarig bestaan met een korenfestival en CD presentatie in de Blinkerd. De Look-a-likes van diverse jaren, waar iedereen veel plezier aan beleefde, een terugblik daarvan werd getoond op groot scherm. En natuurlijk de fotokaarten maken, karaokebanden, een nieuw zangboek voor bij de optredens, een roos voor de dames en teveel om op te noemen. Samen hebben wij veel gedaan.
Het regelen van de optredens zal Marjan voor haar rekening nemen, wel blijft Lida de website en Facebook beheren

Greetje geeft Giancarlo cadeau Klik op de tekst voor filmpje
Woordje van Dieneke
Giancarlo en Lida

Nieuw bestuurslid Jos van Regteren. Als bestuur willen wij toch graag 5 personen zodat de nodige taken verdeeld kunnen worden. Daarom Jos van harte welkom in ons bestuur. Bij de eerstvolgende vergadering zullen wij samen bekijken wat er gedaan moet worden. Naar de toekomst toe hebben wij eerst de viering van ons 20-jarig bestaan met een korenfestival in de Blinkerd op 14 oktober 2018. De koren daarvoor zijn al geregeld, de loterij wordt opgezet, de band voor het bal-na is geboekt.
Met de nodige inzet van vele koorleden zal dit weer een geslaagd evenement worden.

Dieneke Rietveld.

Lieve Koorleden,

Niet iedereen was aanwezig maandagavond maar ik wil jullie even laten weten dat ik ben verwend met een dinerbon voor het Hof van Schoorl en een prachtige bos bloemen en een woordje van Dieneke, zie boven. Van Giancarlo een mooie hortensia met bonbons en mooie persoonlijke woorden. Ik voelde me echt gewaardeerd door hen en toen jullie met zijn allen riepen “Lida Bedankt” . Ik ben nog niet helemaal weg want ik vergader nog even mee omdat ik de organisatie van het Korenfestival nog op me heb genomen waarbij ik zeker ook op de hulp van het bestuur kan rekenen. T.z.t. zullen we ook nog hulp van koorleden nodig hebben daar worden jullie nog wel voor benaderd, maar uit ervaring weet ik dat jullie er voor open staan om te helpen waar nodig. Nogmaals iedereen bedankt voor de gezellige avond en de prettige samenwerking.
Ik ben trots op ons mooie koor.

Groetjes Lida.