Cantando in Coro, groot succes in de Blinkerd.
Op zondag 14 april bracht dirigent Giancarlo Romita zijn 3 koren, Het LangedijkerKoor, Adem-noot en Het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor samen tot een mega groot koor. Een bijna uitverkochte Blinkerd maakte de middag tot een groot succes. Gezamenlijk zongen soms 2 maar meestal 3 koren de mooiste liedjes uit hun repertoire. De middag werd geopend met het lied “Zomaar een dag in Amsterdam” “Top of the world”, “Laat de zon in je hart”. en het pas ingestudeerde “Can’t help falling in love” van Elvis Presley ontbrak die middag ook niet. 2 mooie liedjes van Dana Winner “De oude man en de zee” en “Westenwind” kwamen ook voorbij. Het concert werd afgewisseld met enkele solo optredens, van Het LangedijkerKoor was dat, Anja Leek die het prachtige lied “Amsterdam huilt” ten gehore bracht. Leo Koorstra van Het ESGMkoor zong “De Dievenwagen”. Samen met Henk v.d. Park zong dirigentGiancarlo Romita een duet “Perdere l’amore” (Als je alles weet) Giancarlo zong solo nog het lied “Amore Amore”, een Italiaans lied uit de film de “Toscaanse bruiloft” dat hij zelf heeft geschreven mocht natuurlijk niet ontbreken. De middag kreeg een slot finale met het lied “Funículi Funícula” waarna nog een toegift volgde met het lied “Azurro” Het was een fantastisch mooie middag met na afloop veel complimenten van het publiek. De Middag werd afgesloten met muziek van de band “Keep on Rocking”. Klik voor video opname op onderstaande link.

https://photos.app.goo.gl/MwpHZxcndAFACXSE8