Op zaterdag 10 december 2016 gaven we een Kerstconcert voor De Zonnebloem in “De Blinkerd”, daar waar we elke week onze repetities houden in de theaterzaal, mochten we nu op het podium staan. Wat een geweldig mooie middag de zaal zat helemaal vol en ook het balkon was goed bezet. We zongen twee keer 40 minuten, de eerste set ons eigen repertoire met mooie liedjes zoals “Sneeuwitte vredesduif” “Geef de kinderen een wereld” “Hallelujah” enz.

De tweede set zongen we ons Kerstrepertoire zoals “Stille nacht” “Kerst voor iedereen” en voor het eerst ons nieuw ingestudeerde lied “Leise Rieselt der snee” wat prachtig 3 stemmig werd gezongen. Na afloop kregen we veel complimenten en hoorden we dat de gasten van De Zonnebloem enorm hadden genoten, dat is natuurlijk heerlijk om te horen. Ook de koorleden hadden enorm genoten van dit optreden, het geeft altijd een voldaan gevoel als je hoort dat een optreden geslaagd is.