Op zaterdag 28 november rijden we naar Heemskerk waar we bij Kasteel Assumburg een optreden verzorgen op de Castle Christmas Fair. We boften met het weer er scheen zelfs een zonnetje en dat maakte dat het niet zo koud was als we hadden verwacht. Wat een mooie locatie om een fair te houden.Kasteel tuin achter

Ons eerste optreden is in de tent achter in de prachtige tuin, waar ook nog een enorme vijver is gelegen. ESGMkoorDaarna hebben we nog 2 optredens in de grote tent. Tussendoor hebben we zelf ook nog tijd om de fair te bezoeken. Vele kraampjes met Kerstdecoraties en lekkernijen zorgen dat er een goede sfeer is. Wij brengen nog wat extra sfeer aan met de zang van ons mooie repertoire. In de laatste set zingen we Kerstliedjes je ziet dat de mensen ervan genieten en volop meezingen. Het was een geslaagde middag voor ons allen.