Wie zijn wij

Alles wat u wilt weten over het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor

 

Even voorstellen

Wij bestaan sinds 1998 en treden nog steeds met veel plezier op. Variërend in de leeftijd van begin dertig tot 65 plus, brengen wij  liedjes ten gehore. Meestal Nederlandstalige werk, de bekende liedjes van o.a. Marco Borsato en Jan Smit. Onder leiding van onze Italiaanse dirigent Giancarlo Romita hebben we ons ook een aantal Italiaanse liederen eigen gemaakt, waaronder Funiculì Funiculà. In het Engels staat het prachtige lied The Rose van Bette Midler op ons repertoire.

Ons koor heeft ongeveer 65 leden (nog steeds meer vrouwen dan mannen). Wijhebben inmiddels vele optredens achter de rug, o.a. met Dries Roelvink, Vader Abraham en Astrid Nijgh. Ook hebben we drie CD’s gemaakt.

Wij treden op in de omgeving, op braderien, verzorgings tehuizen en koren festivals en het is altijd een gezellige boel, met veel meezingers.  U kunt ons boeken of meer informatie aanvragen.

Onze dirigent Giancarlo Romita

Giancarlo Romita is dirigent bij het Eerste Schoorls Gemengd Mannenkoor sinds 2006. Zoals zijn naam al doet vermoeden is hij geboren in Italië, om precies te zijn in Modugno aan de Adriatische kust van Zuid-Italië.

In 1984 verhuisde hij naar Broek op Langedijk waar hij nu nog steeds woont. Inmiddels getrouwd en twee kinderen. Hij vond snel werk als zanger/musicus en na een jaar had hij zijn eerste LP gemaakt. Lees meer…

 

Locatie en repetities

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Waar : De Blinkerd (plattegrond)
Heereweg 150
1871 EM Schoorl

Wanneer : Maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Kom vrijblijvend een avondje sfeer proeven. Voorzingen hoeft echt niet, als je graag zingt, komt het allemaal goed.

 

Het ESGM bestuur

Jos van Regteren - Secretaresse

Jos van Regteren

Secretaresse

Dieneke Rietveld

Dieneke Rietveld

Penningmeester

Maureen Lor

Maureen Lor

Voorzitter